2016. szeptember 28., szerda

Itt az idő! Engedd el blokkjaid, lelked bugyraiból!



Metamorf Masszázs - Egy csodálatos lélekoldás

Voltál már úgy, hogy sejtjeidben érezted a feszültséget, vagy fájdalmat, esetleg szomorúságot, de nem tudtad honnan ered? Vagy egyszerűen csak állandóan visszatérő félelmeid vannak? Érzed, hogy valami nincs rendben, nincs meg a belső rend és biztonság? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, érdemes szembe nézned azzal a ténnyel, hogy bizony nem vagy harmóniában önmagaddal. Mit tehetsz, hogy újra összeszedett, energikus legyél és félelmek nélkül teljességben élhess?
Szabadulj meg lelki blokkjaidtól, melyeket sejtszinten őriz a tested! Minden olyan pillanat, mely negatív történéshez kapcsolódik az életedben, a hozzájuk köthető érzések, fájdalmak, félelmek, szomorúság, szeretet megvonás, lelkiismeret furdalás, mind-mind eltárolódnak a tudatalattiban, melyek megbontják az energiaáramlását a testedben, és sejtszinten okoznak ezzel fizikai tüneteket, betegségeket, vagy csak a harmónia felbomlását. Kiemelkedően fontos a magzati állapotban, a születés pillanatában és a kisgyermek korban ért hatások, traumák. Az ember egy holisztikus lény, nem csak fizikai testből áll, hanem szoros együttműködésben van a test, a lélek és a szellem is. Egyik a másikat meghatározza, s bizony a testen keresztül elérhető a lélek is.
A metamorf masszázs/oldás egy olyan finom blokkoldó technika, ahol a test különböző pontjainak érintésével, képesek vagyunk a mélyen elraktározott sérüléseket felszínre hozni és kiáramoltatni a testből, a lélekből, s az energiamezőnkből


Volt szerencsém magamon tapasztalni e kezelés folyamatát és hatását. A kezelés közben volt sírás, melegség érzés, szeretet áramlás, s a végén hatalmas megkönnyebbülés. Egy erős hála érzet volt bennem, és olyan biztonságban érzetem magam, mint már régen. Sokan sokféleképpen élik meg a kezelést, oldást, de mindenki egyöntetűen elmondja, hogy megkönnyebbül és a következő napokban erősebbnek, energikusabbnak érzik magukat. Sokan beszámoltak arról, hogy visszatérő félelmeik eltűntek, bizonyos dolgok, amelyektől eddig tartottak, most már természetesek. Többen említik, hogy újra egységben vannak, örömtelibbek és könnyebben cselekszenek.

De hogyan működik ez a kezelés? Mi is az a metamorf?

A metamorfózis egy görög eredetű szó, átváltozást, változást jelent. A metamorf masszázs tulajdonképpen a változás és változtatás lehetőségét hozza el számodra. A kezelés során finom, lágy mozdulatokkal a gerinc reflexpontjait érintjük a kézfejen, a talpon és a fejen, mellyel stimuláljuk a gerincet. A gerincben futnak az idegek, melyek az idegrendszerbe, valamint a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat. Itt található az idegrendszer központja és a tudatalatti székhelye is. Így a gerinc reflexzónáin keresztül történő érintésekkel a tudatalattiban tárolt információkat érhetjük el.  

3 idősíkon dolgozik a technika: az előző életekből hozott sérüléseken, magzati korban elszenvedett rossz pillanatokon, és a születéstől a jelen korig elraktározott negatív történéseken. Nem hozunk elő semmit akaratlagosan a múltadból, csak azok a sérülések kerülnek „felszínre”, melyekkel dolgod van és fontos a tudatosodása az életedben. A metamorf kezelés segítségével bizonyos blokkok oldódnak, bizonyos elakadások tudatosodnak, s ezek változást hoznak az életedbe. Helyrekerülnek a kibillent dolgok, újra lesz önbizalmad, s erőd a tettekhez, képes leszel kezedbe venni életed irányítását, örömtelivé válsz, kívül kerülsz a problémáidon, egységben érzed magad. 3 egymás utáni kezelés ajánlott 1 hónapon belül, a tényleges változás érdekében.
S nem csak a lélek szintjén kerülnek helyre a dolgaid, hanem a fizikai tested is energikusabb lesz, s különböző egészségügyi problémáid is megoldódhatnak. Például: vérkeringési zavarok, végtaggörcsök, máj és epe gondok, allergia, emésztési zavarok, depresszió, függőségek, csont és hajproblémák. Enyhülhetnek az asztmatikus tünetek, az idegrendszeri gyengeségek, a vérnyomás kiegyenlítődhet. Mindenkinek ajánlható, kortól és nemtől függetlenül, nincs ellenérv… csak egyetlen, ha nem akarsz változtatni az életeden.
Kíváncsi lettél? Szeretnél újra erős és harmonikus lenni? Letennéd félelmeid, problémáid? Vagy csak szeretnéd megérezni a szeretet áramlását? 

Gyere és próbáld ki ezt a finom, lélekoldó kezelést, a Metamorf masszázs segítségével, ahol biztonságosan végig vezetlek a változás útján!

Metamorf masszázs/oldás

50 perc
4.300 Ft
Metamorf masszázs/oldás

3 x 50 perc
11.500 Ft

 
Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

2016. szeptember 12., hétfő

Metamorf Masszázs / Oldás Tanfolyam



Metamorf  Masszázs / Oldás Tanfolyam
Változz, hogy változtathass!
A metamorfózis nem más, mint egy átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy leszel képes Te is megélni az átalakulás minden fázisát e technika segítségével, s ezt képes leszel átadni másoknak is. Eljött az idő, hogy ezzel a gyengéd érintésekkel tarkított, oldással és masszázs technikával Te is megismerkedj, oldódj és ezzel a tudással Te is segítője lehess a hozzád fordulóknak.

A Metamorf Technika nem egy általános masszázs, ez egy különleges technika, mely képes 3 idősíkon (előző életek, magzati kor, jelen élet) feloldani a tudatalattiban tárolt lelki blokkot, majd képes kiáramoltatni azokat a szívcsakrán keresztül. Részleteket itt olvashatsz a Metamorf masszázsról: http://nekedholfaj.blogspot.hu/2016/07/itt-az-ido-engedd-el-blokkjaid-lelked.html

Mitől más ez a két napos képzés a hasonló Metamorf tanfolyamokhoz képest?
  • Tanfolyamon lehetőséged nyílik megtapasztalni magadon is, 2 napon keresztül a Metamorf oldás hatását, melyet személyes terápiáid során, már értékes információként hasznosíthatsz, segítve az aktuális oldódni vágyó páciensed.
  • A Metamorf masszázs lépésein túl megismerkedhetsz a főbb csakrák működésével, aktiválásával.
  • A Metamorf masszázsban használatos meditációt jobban elmélyítheted, hatását magadon tapasztalhatod több ízben is.
  • Az elmúlt évek tapasztalásait átadhatom részedre. Olyan kérdésekre is választ kaphatsz, amelyek a gyakorlatban és a mindennapok kezeléseiben segítségedre lehetnek, hogy a leghatékonyabb kezeléseket adhasd a vendégeidnek.
  • S nem utolsó sorban, átadok egy technikát, mellyel képes leszel magadon is alkalmazni a metamorf kezelést!
Változz, hogy változtathass!
Szeretettel várlak a tanfolyamon! Sándor Szilvi - Természetgyógyász - Akupresszőr és fülakupunktőr, scenar – és masszázs terapeuta

Tanfolyam helyszíne, időpontja és ára:

2017. április 29-30. – 24.500 Ft/fő/2 nap
Budapest - Közös Tér Shiatsu és Masszázs Műhely 
(Jelentkezési határidő: 2017. 04. 15. Befizetendő előleg: 10.000 Ft)

Jelentkezés e-mailben történik:
sandor.szilvia75@gmail.com (Jelentkezési lapot küldöm a részedre a feltételekkel és részletekkel együtt)
Információk rólam: www.nekedholfaj.blogspot.com     06 70 343 3 343
 

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.