2016. július 17., vasárnap

Újdonságok: MASSZÁZS ÉS LÉLEK TERÁPIÁK



Energia- és Lélekgyógyászat

Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A Test-Lélek-Szellem összetartozik, egymás nélkül nem működhet, s a harmóniához, az egységhez, nélkülözhetetlen az egészséges hármas. A test csak egy jelzőrendszer, érdemes minden problémánknál, betegségénél a lélek mélyére tekinteni, s megindulni a változás útján. Felelősséget kell vállalni önmagunkért, s újra kell hangolni a test-lélek-szellem egységét, melynek útján segítőd lehetek, ha Te is úgy döntesz.

Energia- és Lélekterápiák:

Hegyikristály Szín- és Fényterápia: Ez egy speciális lámpával történik, mely a színek, a fény, a hegyikristály és az arany pozitív rezgését felhasználva segíti a szervezet öngyógyító képességét. Alkalmazható: immungyengeségénél, depressziónál, fájdalmak esetén, bőrbetegségeknél, hangulatingadozásnál, kimerültség esetén. A készülék kiegyensúlyozza az energiákat. Alkalmas a csakrák tisztítására és töltésére, valamint a pozitív információk rögzítésére az aurában.

Lélek-szabadító „masszázs”: Finom ringatással, szerető érintésekkel, és speciális pontok segítségével, valamint az energiapályák (meridiánok) érintésével, a lélek felszabadul a mindennapok okozta nyomás alól. A masszázs alatt figyelve az érzéseket, gondolatokat, képeket, melyek a felszínre törnek, segítenek közelebb kerülni önmagunkhoz, elindítják a felismeréseket, ami a belső béke, nyugalom és a gyógyulás útjára visz.


Metamorf Masszázs / Oldás: Ez egy olyan finom blokkoldó technika, ahol a test különböző pontjainak érintésével, képesek vagyunk a mélyen elraktározott sérüléseket felszínre hozni és kiáramoltatni a testből, a lélekből, s az energiamezőnkből. A kezelés során finom, lágy mozdulatokkal a gerinc reflexpontjait érintjük a kézfejen, a talpon és a fejen, mellyel stimuláljuk a gerincet. A gerincben futnak az idegek, melyek az idegrendszerbe, valamint a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat. Itt található az idegrendszer központja és a tudatalatti székhelye is. Így a gerinc reflexzónáin keresztül történő érintésekkel a tudatalattiban tárolt információkat érhetjük el. 3 idősíkon dolgozik a technika: az előző életekből hozott sérüléseken, magzati korban elszenvedett rossz pillanatokon, és a születéstől a jelen korig elraktározott negatív történéseken. Nem hozunk elő semmit akaratlagosan a múltadból, csak azok a sérülések kerülnek „felszínre”, melyekkel dolgod van és fontos a tudatosodása az életedben.

EGY-ség terápia® – Test-Lélek-SZellem Újrahangolás: Az EGY-ség terápia egy komplex rendszer, mely lehetőséget nyújt számodra, hogy felismerd elakadásod, problémáid gyökerét. Amennyiben nyitott vagy arra, hogy megismerd mindhárom szinten a blokkok okát, válaszd ezt a módszert, mert képes végig vinni a gyökerek feltárásától egészen a gyógyulásig, mindhárom szinten. A fizikai test tárol minden traumatikus élményt, rossz gondolati mintákat, fel nem dolgozott életeseményeket. Az EGY-ség terápián belül ezeket a blokkoló energiákat felszínre hozzuk, majd különböző módszerek segítségével korrigáljuk azokat. Az EGY-ség terápia diagnosztikai része azt is megmutatja, hogy mely kezelés a számodra a leghasznosabb, mire van szükséged igazán, legyen az egy masszázs, vagy energetikai kezelés, vagy életmódbeli tanácsadás.

EGY-ség Terápia a következő elemekkel dolgozik (részletek hamarosan itt a blog oldalon):
*      Diagnosztika ingával (test és lélek felmérése, csakrák, meridiánok, életmódbeli tanácsok, érzelmi problémák feltárása, stb.)
*      Test-Lélek-Szellem Újrahangolása/Oldása: csakra tisztítása és töltése, szimbólumokkal „gyógyítás”, energetikai blokkok oldása, meridiánok (energiapályák) felmérése, tisztítása és harmonizálása, lélek újrahangolása ingával, vezetett meditációk, energizáló gyakorlatok, masszázs technikák.

A masszázs, az energetikai- és egyéb gyógyító kezelések segítségével működésbe hozhatod saját rejtett energiáid, mely által beindul a szervezeted öngyógyító mechanizmusa. Ettől egészségesebb lehetsz, jobb lesz a közérzeted és egy vidámabb, teljesebb életet élhetsz.

Hozd működésbe saját rejtett energiáid az egészség és a jó közérzet megerősítésére, fenntartására!
Fedezd fel újra önmagad, az általam nyújtott, sokrétű kezelések segítségével, melyek között segítek eligazodni, hogy megtaláld azt, amire igazán szükséged van!

Szeretettel várlak, hogy a Test-Lélek-Szellem szintjén is segíthesselek!

Sándor Szilvi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése