2013. december 1., vasárnap

AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!



AJÁNDÉKOZZ EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!
Mit gondolsz, van jobb karácsonyi ajándék a személyre szóló, szerető-kényeztető gondoskodásnál?
Lepd meg szeretteidet egy gondoskodó, kényeztető kezeléssel!
Válassz a három legkedveltebb masszázs közül!

1.             A Masszázsok Királynője: indiai, meleg olajos masszázs a téli napokra
 


A speciális érintő és simító mozdulatokat a testben futó energiapályák mentén végzem, ezek a mozdulatok serkentik a vér- és nyirokkeringést, meggyorsítva ezzel a méreganyagok távozását a szervezetből. A vendég testi adottságainak megfelelő illóolajat választom a kezeléshez. Ezek az olajok melyek a magas gyógynövény tartalmuk miatt rendkívül hatásosak és sokrétűek, s a masszázs során a bőr mélyebb rétegeibe bejutva fejtik ki intenzív jótékony hatásukat. Az indiai masszázs hatására a szervezet erősebb, a betegségekkel szemben ellenállóbb lesz. A test és az izmok ellazulnak, az ízületek rugalmassá válnak, javul a bőr vérellátása, s megnyugszik az idegrendszer is.

Az indiai masszázs alapvető fogása a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, a testet finoman érintő simítás ellentétes irányba, amely a fölösleges energiákat kíséri távozásra a szervezetből. A lassú, generációk hosszú sora alatt kifejlesztett és továbbadott különleges mozdulatok, a melegített illatos olajok nyugtató hatása, a lágy zene hangja egy kellemes, ellazultan nyugodt meditatív állapotot eredményez, amely felejthetetlen élmény az ajándékozott számára. Nyugodtsága, érzelmi stabilitása, bőrének puhasága napokig megmarad, akár egyetlen kezelést követően is.

50 perc kényeztetés - egy alkalom ára 3500,- Ft
70 perc kényeztetés – egy alkalom ára 4900,- Ft

2.           Frissítő Immun-masszázs: Kínai meridián masszázs



Ezt a masszázsfajtát azoknak ajánlom, akik stresszes környezetben élnek, nagy a felelősség súlya a vállukon, aminek hatásait feszült idegállapot és időről-időre felbukkanó kisebb-nagyobb, általában lábon kihordott betegségek, influenza, nátha, hasmenés is jelezhetnek.

Kényelmes, laza ruhát hozzon magával a vendég, abban végzem ezt a masszázst, nem kell levetkőzni. A kínai medicina alapelve, hogy az életenergia áramlik a szervezetben, és ha azt akarjuk, hogy a szervezet egészségesen működjön, akkor az energia útjába álló minden akadályt meg kell szüntetni. A masszázs során az akupresszúrás pontok nyomkodásával, stimulálásával az ún. energiablokádokat számoljuk fel, amelyek gátolják az életenergia áramlását a testben, s melyek következtében betegségek alakulhatnának ki. Az akupresszúrás masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés.  A kezelés az energiapályák (meridiánok) mentén történik. A masszázs során olyan fogásokat alkalmazok, amelyek a szervezetből frissítő-energizáló hatást váltanak ki. Kimozgatjuk az ízületeket is, ennek hatására megszűnnek a fájdalmas pontok. A masszázs hatására növekedik a szervezetben a vitalitás, az életkedv, és a vendég ellenállóbb lesz a megterhelésekkel és a betegségekkel szemben is. Az akupresszúrás meridián masszázs erősíti az izmokat az egész testen.

50 perc felfrissülés – egy alkalom ára 3500,- Ft
70 perc felfrissülés – egy alkalom ára 4900,- Ft


3.           Különleges Testforrósító lávaköves masszázs

Ennél a masszázsformánál szintén a kínai gyógyászatból ismert energiapályákkal dolgozom. Bársonyos, vízben felmelegített lávakövekkel végzek finom, körkörös mozdulatokat, így egyengetem az energia útját a szervezetben. A simító érintés és a hő hatására a test kellemesen ellazul, a csakrák megnyílnak, így lehetőség adódik a pihentető mély relaxációra, mely visszahozza az elfeledett harmóniát, a test-szellem-lélek egységét és újra akadálymentesen és egészségesen áramolhat a testben az életenergia. Ha az ajándékozott esetleg hajlamos a depresszióra, rosszkedvre a téli időszakban, akkor neki kifejezetten ajánlott ez a mély ellazulás, mely erősen oldja a depressziót, és megszünteti a stressz negatív hatásait.

A test kellemesen felmelegszik, akárcsak a nyári forró homoktól, ezáltal javul a nyirokkeringés, erősödik a kötőszövet, és javul a bőr állaga. A bazalt kövek magnetikus hatással bírnak, mellyel egyrészt a negatív rezgéseket kivonják a testből, másrészt fokozzák az izmok, és a test ellazulását, ezzel biztosítva az egészséges működést. A kezelést illóolajokkal egészítjük ki, amelyet úgy választunk meg, hogy az adott személy szervezetére a legkedvezőbb hatást váltsa ki. Felejthetetlen élmény – csodálatos eredmény!

50 perc kényeztetés – egy alkalom ára 4500,- Ft
70 perc – egy alkalom ára 6300,- Ft

Azért ezt a három masszázsfélét mutattam most be Neked, mert rendelőmben ez a TOP 3 masszázs, a legkedveltebbek a vendégeim körében. Segíthetnek a stresszhelyzetekben, az ünnepekre készülődés fáradságának kipihenésében is. A megajándékozott személyt újító erővel töltik fel az újesztendőre. Az egészségvédő, stressz oldó és immunerősítő hatás ismétlés esetén elmélyül, fokozódik. 3 kezelés mélyebb változásokat hozhat a szeretted életében. Így azzal szeretnék Neked kedveskedni, hogy amennyiben 3 kezelést ajándékozol egy utalvánnyal, akkor megspórolhatsz egy kisebb összeget még 1 meglepetésre.

Ajándék Kényeztető utalványok:

Masszázsok Királynője:
Indiai, Meleg Olajos Masszázs a téli napokra

50 perc

3500 Ft / 1 alkalom

9500 Ft / 3 alkalom

70  perc
4900 Ft / 1 alkalom
13500 Ft / 3 alkalom
Frissítő Immun-masszázs:
Kínai meridián masszázs

60 perc

3500 Ft / 1 alkalom

14500 Ft / 3 alkalom

70  perc
4900 Ft / 1 alkalom
13500 Ft / 3 alkalom
Testforrósító masszázs:
Lávaköves masszázs
50 perc

4500 Ft / 1 alkalom

12000 Ft / 3 alkalom

70 perc

6300 Ft / 1 alkalom

17000 Ft / 3 alkalom

Természetesen bármilyen más kezelésemre is válthatsz Ajándékutalványt vagy Bérletet. Amennyiben bármilyen kérdésed van az utalvánnyal, vagy a masszázzsal kapcsolatban, írd meg e-mailben, vagy hívj bátran! Az utalványokat átveheted itt a rendelőben, ahol személyesen is tudok tanácsokat adni.
Kívánok Neked és családodnak meghitt adventi felkészülést, szeretettel és odafigyeléssel teljes napokat, Sándor Szilvi

06 70 343 3 343        sandor.szilvia75@gmail.com
Tab, Régi Posta helyén


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.