2013. január 19., szombat

3:1 TEST-LÉLEK-SZELLEM - GYAKORLATI MINI KURZUS ELSŐ KÉPZÉS! TARTS TE IS VELÜNK A TUDATOSSÁGBAN 2013-BAN!

VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTOKBAN!


Talán már Te is érzed, hogy a 2013-as év a tettekről, az aktivitásról kell, hogy szóljon. Már nem elég tervezni, gondolkodni, mindenképp cselekedni kell és csak a Te felelősséged, hogy tovább lépsz-e a tudatosság útján, kapcsolódsz-e az új rezgéshez. Ebben szeretnék Neked segítséget nyújtani, ebben az évben is!

Tavaly már Te is értesülhettél a hétvégi Test-Lélek-Szellem mini kurzusok lehetőségeiről, témáiról. (Amennyiben nem kaptad meg erről korábbi levelem, itt megnézheted a részleteket: Klikk.)

A Test-Lélek-Szellem mini kurzus célja, hogy megismerj és elsajátíts számtalan olyan keleti gyógyító és spirituális technikát, melyek a teljes egészségedet szolgálják mindhárom szinten, és segítik a tudatosabb „úton-járást”, önmagadban való elmélyülést, valamint összekapcsolnak teljes valóddal és az univerzummal. 

Szeretném megköszönni a sok visszajelzést és az érdeklődő leveleket, valamint az általatok megadott változatos kurzus témákat. Mostanra állt össze, hogy mely témák élvezték a legnagyobb érdeklődést, valamint mostanra tisztult le az is, hogy mely technikák segíthetik tudatosságodat a legjobban, ebben az évben. Ennek tükrében meghirdetem az első témát a Spirituális és meditációs technikák közül, valamint egy témát a Keleti gyógyító módszerek közül is.

Keleti gyógyító technikák

Téma: Kényeztesd magad és szeretteidet aromaterápiával és indiai arcmasszázzsal!

Leírása: Szereted az illatokat? És a kényeztető, finom érintéseket? Akkor itt a helyed!
Az aromaterápiánál a növények illóolaját használják fel egészségmegőrzésre, illetve gyógyításra. Holisztikus gyógymód, mely önállóan és kiegészítő kezelésként is alkalmazható. A mini kurzuson megismerkedhetsz a legfontosabb bázis olajokkal, a nélkülözhetetlen 10 illóolajjal és azok hatásaival. Boszorkánykonyha is lesz! Elkészítheted saját masszázsolajad, vagy krémed. És a lényeg, hogy megtanulhatsz egy olyan kényeztető arc és dekoltázsmasszázst, melyet magadon és szeretteiden egyaránt gyakorolhatsz. Az indiai arcmasszázs immunerősítő, nyirokkeringést serkentő, ránctalanító és meditatív hatású. Érdemes kipróbálni!

Időpont: 2013. február 16. Szombat 9.00 – 16.00
 ÚJ IDŐPONT: 2013. MÁRCIUS 30. SZOMBAT 9.00 - 15.30.

 Spirituális témák és módszerek

Téma: Teremts! A 12 csakra aktivizálása - Csakra gyógyítás és harmonizálás, a belső elválasztású mirigyeken keresztül

Leírása: Szeretnéd megérezni teremtő erődet? Első lépésben megismerkedhetsz a 7 alap csakrádhoz tartozó belső elválasztású mirigyeid funkcióival, melyek reflexpontjainak érintésével, masszázsával aktivizálhatod a csakrát magát, a legfontosabb szerveidet és harmonizálhatod teljes hormonrendszered. A tovább lépésről is gondoskodom, azzal, hogy a 7 alap csakrán túl végre megismerheted a következő 5 csakra funkcióját, melyek segítségével kapcsolódhatsz a teljes valódhoz. A 12 csakrád tulajdonképpen energiakapuként működik, melyek segítségével beléphetsz a spirituális múltadba, jelenedbe és jövődbe. Általuk „utazhatsz” a dimenziókon keresztül, és végre képes leszel elfogadni teremtő erődet, hiszen Te vagy életed irányítója!      

Időpont: 2013. február 23. Szombat 9.00 – 16.00

Részvételi díj mindkét kurzus esetén: 7000 Ft/Fő/nap

Helyszín: AdamEon Asram - IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
Remélem felkeltette az érdeklődésed mindkét téma és velünk tartasz a hamarosan induló, kis csoportos képzéseken. Olyan képzési lehetőség ez számodra, ahol minimális elmélet mellett, számtalan gyakorlati feladat és a saját megtapasztalás segít a mélyebb tudás rögzítésében. A helyszín a könnyen megközelíthető és egyszerű parkolást biztosító, behangolt és kellemes hangulatú AdamEon Asram lesz.

A létszám korlátozott, ezért mindig érdemes idejében visszajelezned a részvételed. A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik! Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza a részemre legkésőbb 2013. MÁRCIUS 10-ig, kérlek, igényelj jelentkezési lapot e-mailben!

Amennyiben van olyan téma, amiről szívesen hallanál, és részletesebben foglalkoznál, és még nem írtad meg nekem, kérlek, oszd meg velem egy e-mailben. Örömmel veszem a segítséged, hogy interaktív legyen a képzés, és a Te fejlődésedet és gyógyulásodat a leghasznosabban támogassa.

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com




Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése