2013. január 5., szombat

3:1-ben! Test és Lélek gyógyító KLUB



7. alkalom – 2013. január 31. 18.00

Decemberben közösen készültünk fel a Karácsony szentségének megélésére. Megható és erőteljes pillanatokat, élményeket éltünk meg a 4 Arkangyal behívásával az életünkbe. Az Advent a karácsonyra való spirituális és lelki felkészülés időszaka lett mindannyiunknak, valamint megértettük a 12 Szent Éj üzenetét is, melyet január 6-ig gyakorlunk napi meditációkkal, szimbólumokkal. A mai éj a 12 Szent Éj kiteljesedése, mikor a test-lélek-szellem egységgé kovácsolódik. A 12 állatövön végig haladva így megismertük a Jézustól Krisztussá válás útját, melyet magunkban is meg kell élnünk. Ez a megélés segít abban, hogy megérezzük a 2013-as év új energiáit, s kezdjünk ráhangolódni, ráébredni az Új Kor üzenetire.

Ha Te is szeretnél részese lenni hasonló élményeknek, gyere el a januári gyógyító klubra, ahol újabb meditációs technikákkal és feladatokkal teheted tudatosabbá az életed, s léphetsz előre saját fejlődésed útján.
A relaxáló és felfrissítő esték keretében meditációval, zenével, indiai és keleti gyógyító módszerekkel, mintegy köredzés, végigvesszük, felfrissítjük életünk különböző területeit és új energiával töltjük meg azokat! Tarts velünk, légy része a megújulásnak!
Mikor találkozunk legközelebb és mi lesz a témánk?
2013. január 31. (2 órás foglalkozás) gyülekező 17.30-tól

Témánk: Kapcsolódás az ÚjKor rezgéséhez, a 12 DNS pár behangolásával
Ébredjünk együtt! Kezd a 2013-as évet azzal a lehetőséggel, hogy megnyitod magad az Új Kor rezgéseinek. Az elmúlt években már folyamatosan zajlott az ember „áttervezése”, s aki hajlandó volt ezt az áthangolást tudatosan megélni, s tenni érte, érezhette, hogy fizikai teste, a lelke és a szelleme is folyamatosan fejlődött, változott, s egyre jobban megértette, hogy miért van épp most a Földön, s mi az életfeladata.
Ha még nem teljesen tisztult az a kép, hogy mit kell tenned, hogy miért élsz most, ennek felismerésében is segíthet a 12 DNS szál aktiválása. Akik már tudatosan dolgoznak magukon, esetleg gyógyítanak, fejlesztenek másokat, azoknak megerősödést és tisztánlátást hozhat a DNS aktiválás.
Ezen az estén megismerhetitek, hogy a fizikai testben levő 2 DNS szálon kívül, mely az az öt DNS réteg, ami a teljes „ébredésedért” felel. A 12 szál aktiválása magasabb rezgésre állítja tested és szellemed, mely által teljesebb és tudatosabb életet élhetsz, s megérzed, hogy fontos része vagy az Univerzumnak, kapcsolatba kerülsz igazi Önmagaddal, Akashád történetével, és szunnyadó képességeid újra életre kelhetnek.
Most sem feledkezem meg a meglepetésről és a gyakorlati útmutatókról! Gyere el, hozd el barátaid és szeretteid is, hogy együtt élhessétek meg az Ébredés következő lépcsőfokát!

Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: AdamEon Asram
IX. Ifjúmunkás utca 27. I. lph. fszt. 2. Kapucsengő: GEONEL
GPS koordináták: 47.466533, 19.116772
A létszám korlátozott! A részvétel előzetes bejelentkezés alapján, e-mailben vagy a facebook-on történik!
Részvételedet a sandor.szilvia75@gmail.com címre jelezd vissza a részemre!

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi
Mobil: 06 70 343 3 343
E-mail: sandor.szilvia75@gmail.com



 

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése