2012. szeptember 24., hétfő

3:1 Test-Lélek-Szellem - Gyakorlati Mini Kurzus



3:1 Test-Lélek-Szellem  - Gyakorlati Mini Kurzus                                                     
Hamarosan induló képzések! Tarts Te is velünk a tudatosságban!

Sokszor érezheted azt, hogy hatalmas elméleti tudást kapsz valamiről, de a mindennapokban mégis képtelen vagy érvényesíteni, hasznosítani a megszerzett ismereteket.
Ezt a régi beidegződést szeretném megváltoztatni, s olyan képzési lehetőséget nyújtani számodra, ahol minimális elmélet mellett, számtalan gyakorlati feladat és a saját megtapasztalás segít a mélyebb tudás rögzítésében.

A Test-Lélek-Szellem mini kurzus célja, hogy megismerj és elsajátíts számtalan olyan keleti gyógyító és spirituális technikát, melyek a teljes egészségedet szolgálják mindhárom szinten, és segítik a tudatosabb „úton-járást”, önmagadban való elmélyülést, valamint összekapcsolnak teljes valóddal és az univerzummal. 



A képzés jellemzői:
  • Rövid és velős.
  • Kis időbefektetéssel nagy és hasznos gyakorlati tudás megszerzése
  • Kikapcsolódás és gyógyulás – test-lélek-szellem szintjén.
  • Értékteremtő gondolkodás az egészségről és az öngyógyításról.
  • Jó hangulatú kis csoportos foglalkozás, személyes figyelem.
  • Vendégelőadók, változatos témák.
  • Magas rezgésű, behangolt helyszín, mely segíti a gyógyulásod mindhárom szinten.
  • Érzékelésen keresztüli megtapasztalások.
  • Univerzális energiák észlelése és megérzése saját élményeiden keresztül.

Milyen témák között válogathatsz majd kedvedre? Ízelítőként:

Keleti gyógyító technikák
Spirituális témák és módszerek

Keleti öngyógyító módszerek: Do-In masszázs, Légzés, Kristályok

Ránctalanítás és szépségünk megőrzése: akupresszúrás technikákkal

Aromaterápia – masszázs ismeretekkel bővítve

Ájurvéda gyógyászat alapjai: ájurvédikus arc és talpmasszázs elsajátításával

Hagyományos Kínai Gyógyászat alapjai: moxa, testgyertya, köpöly, meridiánok

Különböző stresszoldó módszerek

Frissítő talpmasszázs és a reflexológia alapjai

Betegségeink és lelkünk összefüggései, megoldási javaslatok, és öngyógyító technikák

Auralátás és védelem (aurafotózással)

Csakra gyógyítás és harmonizálás, a belső elválasztású mirigyeken keresztül

Szimbólumokkal gyógyítás, hangolás

Előző életeink megismerése és régi karmák feloldása

DNS szálak aktiválása – felkészülés a rezgésváltásra

Kapcsolódás Sámán vezetőddel és totemállatoddal

Találkozás Atlantisz angyalaival és a négy fő angyal behívása a mindennapi életedbe
Közkívánatra! További változatos témák – ahogy Te alakítod!

Remélem felkeltette az érdeklődésed néhány téma és velünk tartasz a hamarosan induló, kis csoportos képzéseken. A mini kurzusok hétvégi napokon kerülnek megtartásra, 9-16 óra között. A helyszín a könnyen megközelíthető és egyszerű parkolást biztosító, behangolt és kellemes hangulatú AdamEon Asram lesz.
A létszám korlátozott, ezért mindig érdemes idejében visszajelezned a részvételed.

Amennyiben van olyan téma, amiről még szívesen hallanál, és részletesebben foglalkoznál, de nem találtad meg a felsorolásban, kérlek, oszd meg velem. Örömmel veszem a segítséged, hogy interaktív legyen a képzés, és a Te fejlődésedet és gyógyulásodat a leghasznosabban támogassa.

Hamarosan megküldöm részedre a tervezett időpontokat és témákat! Szeretettel üdvözöl:

Sándor Szilvi

2012. szeptember 18., kedd

Add ide kezed, s lábad, megmondom ki vagy! – 1. rész: Körömdiagnózis


Tudtad, hogy számtalan információt tárol a lábad, az ujjaid, a körmeid és a bőröd színe? Bármi, ami zajlik a szervezetedben megjelenik valamilyen eltérésként a bőrödön, a körmeiden vagy a tested valamelyik külső felszínén. Muszáj ezekre a jelekre odafigyelned, hiszen ezek segíthetnek felismerni az esetleges problémákat, a mélyebben meghúzódó eltéréseket, melyek miatt még nem érzed rosszul magad, de ideje rajtuk változtatni.

Már az ősi Kínában is nagy szerepet kapott a páciens megfigyelése. Megnézték a beteg arcszínét, ellenőrizték körmeinek állapotát, sőt a szaglást is bevetették annak érdekében, hogy minél pontosabb diagnózist állítsanak fel, s hogy a legjobb kezelési módot adhassák annak érdekében, hogy ne csak a tünetek szűnjenek meg, hanem az okokat is megoldják.

Mi mindent árul el kezed és lábad a titkaidról? Nézzünk néhány érdekes példát!

Elsőként nézd meg körmeid állapotát, formáját, színét. Persze természetes állapotukban körömlakk és műköröm nélkül.

Ha látsz rajtuk sárgás elszíneződést, akkor érdemes koncentrálnod a májadra, mert túl sok méreganyag gyűlt benne össze, s esetleg az epe nem megfelelően tud ürülni. Érdemes májtisztítást bevetned, sokat segíthetnek a májtisztító gyógyteák is. Persze nézheted az érzelmi hátteret is, azaz ha sárgás elszíneződést látsz, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy kiből vagy milyen helyzetből van eleged.
Amennyiben túl halvány a körmöd, akkor valószínűleg a vérkeringésed nem megfelelő, esetleg a magas a vörösvérsejt-számod. Észrevettél esetleg fehér illetve színtelen területeket a körmödnél? Ha igen a válaszod, akkor itt az ideje a pihenésnek, hiszen valamitől nagyon kimerültél, úgyhogy jönnie kell egy nagy kikapcsolódásnak! A kékes elszíneződés szívgyengeségre utalhat. Itt érdemes megfontolnod a sportot, és elvetned a mozgásszegény életmódot. Lelki háttérként érdemes megnézned mit élsz meg ekkora fájdalomként. Gondold át, ha fájdalmasnak találod életed, akkor min kell változtatnod, ahhoz, hogy ez ne így legyen.
Az erősen vöröses elszíneződés, arra figyelmeztet, hogy túlhúztad magad, talán túlterhelted a szíved. Mire vagy dühös? Figyelj belülre, és találd meg hol tároltad el dühöd, és áramoltasd ki magadból, ne mérgezzen tovább!
Mindegyik ujjunk kapcsolatban van valamely szervünkkel, vagy meridiánunkkal (energiapályánkkal), ezért fontos, hogy melyik ujjadon látsz a normálistól való eltérést.
Ha a gyűrűsujjad körmén jelennek meg apró fehér pöttyök, azt mutatják, hogy hajlamos vagy vesekőre, és már elkezdődött veséidben a kalcium felhalmozódás. Vess be olyan gyógyteákat (pl. zsurlófű, petrezselyem, csalán) melyek segítenek összetörni a veseköveket és ki is mossák azt. Ha minden körmödön feltűnnek az apró fehér elszíneződések, akkor mindenképp fogyassz több hüvelyest, tojást, tengeri halakat, kagylót, tökmagot, mert cink hiány van a szervezetedben. Valamint érdemes többet foglalkoznod nyugalmaddal, mert idegrendszeri zavarokra is utalhat.

Nézd meg a vonalakat és a barázdákat a körmödön. Ha függőleges barázdákat fedezel fel, az ismét felhívja a figyelmed a máj zavaraira, esetleg az emésztéssel kapcsolatos problémáidra. A keresztirányú barázdák akkor jelennek meg, ha nagyon legyengül a szervezeted, esetleg komolyabb fertőző betegségek, vagy műtétek után, valamint a helytelen fogyókúrák is okozhatják, mert kiürültek a szükséges ásványi anyagok is.

Ha egy-egy mélyebb keresztirányú bemélyedésed van, bélférgességet mutat. Ebben az esetben egyél sok fahéjat, curryt és fokhagymát!
Most nézd meg a körömágyadnál a félhold területét. Ha nagyon kicsi a félhold a körmödön, azt mutathatja, hogy kevés benned az életerőd, lecsökkent az immunrendszered. Mindenképp érdemes feltöltened szervezeted vitaminokkal, valamint időt kell szánnod a kikapcsolódásra is. Ha túlságosan kiemelkedő, talán körmöd felét is berajzolja, akkor tachycardiára (megszokottnál gyakoribb szívverés) vagy hajlamos.
Ha túlságosan törékeny a körmöd, akkor egyrészt lehet A-, B- és D-vitamin hiány  a szervezetedben, de utalhat rossz emésztésre, vashiányra, bőrbetegségre vagy nem megfelelő epeürülési folyamatra.

Ugye milyen árulkodó a tested, és még csak a körmeid meséltek állapotodról, érzelmeidről. Következő alkalommal talpaid egészségéről és árulkodó jeleiről mesélek, tarts velem legközelebb is, de addig is szánj időt az elemzésre, nézd meg körmeidet és ismerkedj meg jobban önmagaddal. Adj lehetőséget arra, hogy változtass a rossz beidegződéseken, a rejtőző problémákon még idejében azáltal, hogy felismered tested jelzéseit.

Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.