2012. január 27., péntek

Szabadíts meg a feleslegtől!

 
A héten egyre több kedves vendégem keresett meg azzal a felkiáltással: „Segítség! Szabadíts meg a plusz kilóktól!” Úgy tűnik az ünnepek, az év végi pihenés a nagy többségen nyomot hagyott bizonyos ott feledett zsírpárnákkal, néhány plusz kilóval, sajnos nem kívánt helyeken. Ugyanakkor a tavasz meg rohamosan közeledik, s már nem akar senki sem tartalékolni, legalábbis nem zsírpárnákat!

Összeállítottam néhány kedvezményes csomagot, melyek mindegyike több lépésből illetve, különböző kezelésekből áll. A kezelések így együtt igazán eredményesen hatnak a testedre és a méregtelenítési folyamatokra. Nézzük hogyan működnek:

1) CELLULIT MASSZÁZS – a bőröd megújul, eltűnik a kellemetlen narancsbőr és fokozódik a méregtelenítés hatása is.
2) SCENAR Elektrostimulációs nyiroktisztítás - egy hordozható, számítógép által vezérelt, elektrostimulációs gyógyító műszer, mely a bőrön keresztül hat, helyreállítja a homeosztázist, és kezeli az asszimetria árulkodó jeleit. Felgyorsítja a méregtelenítést, és tisztítja a nyirok utakat.
3) FÜLAKUPRESSZÚRA – a füledbe elhelyezett tartós mágnes golyók az anyagcseréd felgyorsítják, növelik a kitartásod, kiegyensúlyozott, jókedvű és energiával teli napokat eredményeznek részedre.
4) TESTTEKERCSELÉS - feszesebbé és puhábbá varázsolja a bőröd. A narancsbőr felszámolása mellett, az aromaterápiás tekercseléssel együtt centikben mérhető a kerület csökkenése.
5) Ajándék DIÉTÁS program – precízen összeállított, zsírszegény diéta, betartásával egészséges maradsz, csak a centik fogynak.

Ha Te is vágysz a megújulásra, gyere és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kedvezményes programot! Most minden csomag után ajándékba kapsz egy méregtelenítő talpmasszázst!

Formázd magad újra!
Kedvezményes bérletek 2012. március 15-ig.
Program
Kezelések
Eredmények
Ár – Időtartam
Alakformáló kis csomag
3 cellulit masszázs
1 testtekercselés
1 fülakupunktúrás kezelés
Mintaétrend
szép és feszes bőr
néhány centivel kisebb méret
jó közérzet
eredményesebb méregtelenítés
1-1,5 hét
22.000 Ft
helyett

19.800 Ft

Ajándék: 15 perc talpmasszázs
Alakformáló nagy csomag
5 cellulit masszázs
1 testtekercselés
2 fülakupunktúrás kezelés
Mintaétrend
centikben mérhető csökkenés
feszes, felfrissült bőr
súlycsökkenés
felgyorsult anyagcsere
3 hét
34.500 Ft
helyett

31.000 Ft

Ajándék: 20 perc talpmasszázs
Totál átalakítás
5 cellulit masszázs
2 testtekercselés
2 fülakupunktúrás kezelés
2 ultrahangos zsírbontás
MIntaétrend
centikben és kilókban mérhető súlycsökkenés
ápolt, fényes és feszes bőr
jó közérzet, életerő

3 hét
45.500 Ft
helyett

40.500 Ft

Ajándék: 30 perc talpmasszázs



Egyik program sem kíván Tőled elvonulást a világtól, egzotikus és méregdrágán beszerezhető élelmiszerek fogyasztását és napi több órás edzést sem. A program végén, eredményképpen a kevesebb kiló, a szebb és feszesebb bőr, a néhány centiméterrel kevesebb körfogat csak cukrozott tejszínhab a jó közérzet és egészségesebb élet tortáján! Gyere és töltődj fel, s nem utolsó sorban hagyd magad mögött a fölösleges kilókat!


Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel: Sándor Szilvi Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre. Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.