2010. március 3., szerda

Viszlát kilók! - nagyobb súly nagyobb befektetés!

Az előző levelemben a Frissítő tavaszi szellő tavaszi megújító programot ismertettem, amelyet azoknak ajánlok, akik csak egy kisebb korrekcióra vágynak így a tavasz közeledtével, illetve azoknak, akik egy nagyobb súlyfelesleg elengedésébe vágnának bele, és hajlandók ezért akár egyedül is tenni, csak a kezdetekben igényelnek némi hátszelet és iránymutatást a továbbiakban egyedül végezendő házi feladatokhoz. 
Most egy újabb programot mutatok be, ez egy intenzívebb, és egyben látványosabb eredményt ígérő program, szeretném persze hangsúlyozni, hogy az együttműködésedre itt is szükség van! Ha az a célod, hogy a bőröd állaga javuljon és szeretnél néhány centitől megszabadulni a problémás helyeken (comb, has), valamint van időd beiktatni mozgást, és hajlandó vagy egy pár hetes diétát betartani, akkor ez a Te csomagod:
„Tavaszi megújulás” program:
  • 7 alakalom cellulit masszázs (első héten 3 kezelés, utána heti 2x)
  • 1 testtekercselés speciális feszesítő krémmel
  • 3 fülakupunktúrás kezelés tartós tűkkel (3 héten keresztül végig támogatja a kezelést, méregtelenít, nyugtat, éhségérzetet csökkent) 

A csomag kedvezményes ára: 35.500 Ft. (lehetőséged van a 2 részletben történő kifizetésre is!)

Amennyiben megrendeled 2010. március 15-ig, a kezelés végén az én ajándékom számodra egy ingyenes fülakupunktúrás kezelés tartós tűkkel, hogy ezzel is fokozzuk a kívánt hatást.
Ebből a programból akkor hozhatod ki magad számára a legjobb eredményt, ha a kezeléseket 3 hét alatt végezzük el, és Te magad megteszed a következő lépéseket:
·         betartod a 3 hetes diétát,
·         megemeled a folyadék bevitelt,
·         aktív mozgást végzel  30 percig minden nap,
·         tisztító teakeveréket fogyasztasz,
·         odafigyelsz a légzésedre.

Tőlem ehhez minden tudnivalót megkapsz. Ha mindet betartod, garantálom, hogy mérhetően több centitől megszabadulsz, és a súlyveszteséged kilóban is mérhető lesz. A kúra szépségét csak fokozza, hogy mindemellett a bőröd is teljesen felfrissül, a kúra elkezdése előtti állapothoz képest láthatóan "megfiatalodik".
Amennyiben Te is szeretnél centiktől megszabadulni, de nincs időd mozgásra, vagy szívesebben bízod magad teljesen a külső segítségre, figyeld a következő lehetőséget.
Itt jelzem, minden egyes vendéget én magam kezelek, ezért, ha komolyan gondolod szépülési-fiatalodási szándékod, jelentkezz mielőbb, hogy ez a tavaszod még szebb lehessen mint a többi.
Várom jelentkezésed, kérdéseid a fogyással kapcsolatban! További hasznos tudnivalókat olvashatsz a fogyásodat segítő blog bejegyzéseimben: Fogyi praktikák
Egészséget, jókedvet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi

Ha a továbbiakban is szeretnél értesülni az újabb egészséggel kapcsolatos bejegyzéseimről, kérlek iratkozz fel hírlevélre.
Kérdésed, véleményed van az olvasottakkal kapcsolatban? Itt megírhatod comment formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése